Een festival in de bergen van Zwitserland

Muren beklimmen, hiken, hardlopen en leer nieuwe skills bij ‘The North Face® Mountain Festival’

Een weekend naar een natuurlijke speeltuin voor volwassenen, gevuld met ontdekkingen en avontuur. Een weekend vol met klimmen, hiken, hardlopen, outdoorcooking, avonturenfotografie, muziek en verbondenheid. Dit weekend zorgt voor vermoeide spieren, een opperbeste stemming en vermaak!

Lauterbrunnen
In een van de meest indrukwekkende valleien in de Alpen van Zwitserland ligt het plaatsje Lauterbrunnen. De plaats is omringd door immense rotswanden, watervallen en bergmeren die je een adembenemend panoramisch uitzicht op de Eiger, Mönch en Jungfrau garanderen.

Basecamp
Onder de Staubachwaterval bevindt zich het basiskamp. De Camping Village is volledig voorzien van toiletten en warme douches.

Avontuurlijke activiteiten
Door The North Face®-Sporters worden een flink aantal activiteiten begeleid. Bestaande uit hoofd- en extra activiteiten. De hoofdactiviteiten zijn: hiken, trailrunning, klimmen, inspirerende workshops, presentatie films en livemuziek. De extra activiteiten zijn: alpinisme, canyoning, raften, paragliden en kajakken.

Tickets
Het festival vindt plaats van 14 tot en met 17 september 2017. De tickets kosten €249,-, waarbij de toegang tot het volledige programma en workshops, het ontbijt op vrijdag, zaterdag en zondag, diner op zaterdag in The North Face-Dome, bijwonen van presentaties van atleten, livemuziek en avonturenfilms en een plek op de camping met toegang tot sanitair is inbegrepen.

Bron: thenorthface.nl