TGIF: dit gaan wij het weekend van 28-31 juli doen!

Yoga, trailrunnen, buitenspelen met NatuurlijkSportief en alles te weten komen over de wildernisgids!

TGIF: dit gaan wij het weekend van 28-31 juli doen!

Elke vrijdag zetten we de leukste avonturen en evenementen voor jullie op een rij. Dit gaan wij het weekend van 28 tot en met 31 juli doen: yoga, trailrunnen, buitenspelen met NatuurlijkSportief en alles te weten komen over de wildernisgids!

29 juli: NatuurlijkSportief Special Rotterdamse Alp
Anderhalf buitenspelen van 10:30 tot 12:00 op de skiberg in het Hoge Bergse bos bij Rotterdam. Hoogtemeters consumeren, paadjes draven en wie weet wat nog meer. Verzamelen op de parkeerplaats Oesterzwamplaats onderaan de skiberg, Rottebanddreef 10 Bergschenhoek. Just show up! Meer informatie hier!

29 en 30 juli: informatiebijeenkomst internationale Wilderness Guides Association (WGA)
Op zaterdag ben je welkom vanaf 13:00u en zondag om 14:00u eindigt het programma. De bijeenkomst vindt plaats op PBC Austerlitz, veld Ravenbos. Alles over de opleiding tot wildernisgids, presentaties over outdoorfood, flora-hiken in het bos, demonstraties van het zetten van vallen in de natuur, de ins en outs op het gebied van survival gear en leiderschap! Meer informatie vind je hier!

30 juli: Bever & Salomon Trailrun Inspiratie clinic Veluwezoom
De mooiste en meest uitdagende paden en routes trailrunnen onder deskundige begeleiding in een mooi natuurgebied. De clinic duurt ongeveer 1,5 uur, inclusief En het testen van schoenen & gear. Check het event hier!

31 juli: Yoga on the Block
“EXERCISE HIGHS DON’T COME MUCH BETTER THAN THIS”. Yoga op de daktuin van het Schieblock midden in de stad van Rotterdam met uitzicht over de skyline. Na je yogales kun je blijven hangen voor een gezonde maaltijd. Klik hier voor mee info!