Wildernisgids worden, iets voor jou?

Kom dit weekend naar de open bijeenkomst in Austerlitz en hoor alle ins en outs!

Wildernisgids worden, iets voor jou?

Dit weekend is er een informatiebijeenkomst van de internationale Wilderness Guides Association (WGA) in Nederland! Alles over de WGA, de gidsenopleidingen en daarnaast diverse outdoor workshop en sprekers. Be there!

Programma
Vice-president van de WGA Gerard van den Berg verzorgt de kickoff van de eerste dag en geeft algemene informatie over de WGA en een verdieping over de filosofie en standaarden van de WGA. Hij is verder beschikbaar voor alle vragen in relatie tot het gidsen in de wildernis. Hierna volgt een klein programma met diverse sprekers en workshops. Zo staat er een presentatie over outdoor food op het programma, is er tijd voor een flora-hike met meer informatie over de natuur in het bos en worden er demonstraties gegeven van het zetten van vallen. De avond is vrij en natuurlijk wordt er dan vuur gemaakt. Op dag twee krijg je alles te horen over survival gear en leiderschap.

Praktische informatie
De informatiesessie vindt zaterdag 29 juli en zondag 30 juli plaats. Op zaterdag ben je welkom vanaf 13:00u en zondag om 14:00u eindigt het programma. De bijeenkomst vindt plaats op PBC Austerlitz, veld Ravenbos; om specifiek te zijn op coördinaat 31U 657.711 5.773.707 of 52.091425, 5.302139 (bruikbaar in Google Maps)! Wie wil kan ter plaatse overnachten met een tent of een tarp, wat slechts €10,- kost (contant betalen). In principe neem je je eigen eten en drinken mee, maar buitensportvoeding.nl is aanwezig met een kleine verzameling droogvoer die je kunt kopen.

Voor wie
De open bijeenkomst is bedoelt voor wildernisgidsen, aspirant gidsen en mensen die geïnteresseerd zijn in de Wilderness Guides Association in het algemeen.

Meer info
Voor meer informatie over dit evenement, check de Facebooksite hier. Of neem contact op met de WGA via info@wildernessguidesassociation.com of de host van het evenement Maurice van den Boogaard (+31652677418).

Tekst: Nick Platje