Outdoorfotograaf Chris Burkard komt naar Amsterdam!

Met waanzinnige beelden van IJsland.

Outdoorfotograaf Chris Burkard komt naar Amsterdam!

Laat je meenemen door outdoorfotograaf Chris Burkard op een onvergetelijke reis door het adembenemende landschap van IJsland. Op vrijdag 1 september is hij live on stage in Amsterdam voor de presentatie van zijn nieuwe film Under an Arctic Sky. Be there!

Chris Burkard
Ontdekkingsreiziger, fotograaf, creative director, spreker en auteur. Chris Burkard staat bekend om zijn beelden van outdoor, reizen, avonturen, surfen en lifestyle. Met zijn verhalen wil Burkard mensen inspireren om hun relatie met de natuur te overdenken, maar ook het behoud van de wildernis stimuleren. Door middel van sociale media deelt Chris zijn verhalen met miljoenen mensen. Ook heeft hij een aantal fantastische boeken gemaakt die de moeite waard zijn.

Under An Arctic Sky
Chris Burkard Photography zijn nieuwste film "Under a Arctic Sky" volgt zes surfers tijdens hun zoektocht naar de perfect surf in de afgelegen fjorden van het IJslands Hornstrandir Nature Reserve. Met een boot vertrekken ze van Isafjordur midden in de grootste storm die IJsland vijfentwintig jaar tijd heeft gekend. Een storm zorgt tenslotte voor goede swell. Maar de storm dwingt hen terug naar de kust te gaan, waarna ze besluiten om de tocht over de weg te vervolgen. Een epische tocht waarbij het team erachter komt dat onzekerheid het beste ingrediënt is om het onvoorstelbare te ontdekken.

Details
Deuren Melkweg gaan open om 19.30uur. Om 20.00uur start de ‘achter de schermen'-slideshow van ca. 30 minuten, gepresenteerd door Chris zelf. Aansluitend de documentaire van ongeveer 40 minuten om daarna af te sluiten met een Q & A met Chris Burkard!

Meer informatie over de film hier!